де у Львові купуємо орхідеї
| |
Oneal | Дата: Воскресенье, 26.02.2012, 21:40 | Сообщение # 166 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
Статус: Никого нет дома
| а якісь цікаві кольори були? метелики? а тапки які?
|
|
| |
likeangel | Дата: Понедельник, 27.02.2012, 11:09 | Сообщение # 167 |
ЗАГЛЯНУВШИЙ
| Quote (Oneal) а якісь цікаві кольори були? метелики? а тапки які? цікаві кольори - це кожному своє. Що таке метелики я не вкурсі а тапки отакі
|
|
| |
Iriwa | Дата: Понедельник, 27.02.2012, 12:02 | Сообщение # 168 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Була вчора в Епіценті. Дорого там все. Розпродажу нема. Цимбідіуми по 300 з гаком. Фалики - ціна плюс-мінус як усюди... Є мільтоній кілька і камбрій, ціни не пам"ятаю, але точно не дешево, бо купила би якби того вартувало. На Шуварі, в ближньому магазині нічого особливого. Цимбідіуми в уцінці по 80 грн, ванди уцінили по 200, але вони в жахливому стані, сухарики. В дальньому магазині є міньки, ще квітучі, такі жовті з фіолетовим від середини, ще з квітами, але скоро відцвітуть по 45. Камбрія відцвітаюча за 80. Більше нічого не надибала. Собі нічого не купила, нічого не приглянулося
|
|
| |
Oneal | Дата: Понедельник, 27.02.2012, 18:29 | Сообщение # 169 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Iriwa, дякую, бо якраз зараз збираюсь їхатив епіцент, думала ще дось по точках проїхатися. тепер маршрут скоректую
Добавлено (27.02.2012, 17:29) --------------------------------------------- розкажу про свою подорож магазинами. мала сьогодні настрій поїздити.
епіцентр непогані фаленопсиси від 89 грн. є по 135, є по 145. мільтонії (причому підмерзлі) за 200 грн. цимби по 300 з хвостиком. стандартні міньки по 74 грн.
нова лінія були гібридні тапки. гарні великі. по 200 грн. кілька цікавих камбрій і мільтоній. здається по 140-170 грн. і фаленопсиси з 2 квітконосами по !!!200 грн. було ще трохи на розпродажі. здається паф леанум по 130 грн (кілька розеток), кілька фаликів по 60-70 грн. онцик мікс 130 грн.
екофлора нема нічого орхідного. сказали що завіз буде 5 березня. (якщо нічого не поміняєть)
Гал сад відстояла в черзі ні вїзд, в черзі щоб зайти. бо народу було море. я ще такого не бачила. жінки бігали хапали все підряд, ставили по кутках. коло кожної купи стоїть дядько і кричить "це відкладено, не рухати". але там я побачила філадельфію і ще й по смішній ціні. 86 грн. бо маленький горшок. я звичайно не знаю чи там до завтра ще щось лишиться бо народ хапає, лиш би хапнути. цін там ні на що немає. просто не встигають наклеїти, спитати нема кого, бо там аврал.
ще взяла ось такого. але він був останній, і з точки росту росте квітконіс.
Сообщение отредактировал Oneal - Понедельник, 27.02.2012, 18:44 |
|
| |
Iriwa | Дата: Понедельник, 27.02.2012, 19:25 | Сообщение # 170 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Oneal, Дякую за доповідь Мені так чогось етакого хочеться, сама незнаю навіть чого...
|
|
| |
Natur | Дата: Понедельник, 27.02.2012, 19:52 | Сообщение # 171 |
ЗАГЛЯНУВШИЙ
| Клас, а що ще в галсадібуло і по скільки, уцінки були?
|
|
| |
Oneal | Дата: Понедельник, 27.02.2012, 20:33 | Сообщение # 172 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Natur, була уцінка, але там фактично нічого не було.
|
|
| |
likeangel | Дата: Понедельник, 27.02.2012, 20:55 | Сообщение # 173 |
ЗАГЛЯНУВШИЙ
| то де?
|
|
| |
Oneal | Дата: Понедельник, 27.02.2012, 20:56 | Сообщение # 174 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| то в кінці зеленої як їхати на бібрку. за мостом по праву руку
|
|
| |
natalka | Дата: Вторник, 28.02.2012, 00:26 | Сообщение # 175 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| в гал-саді як правило всі хворі квіти.. принаймні в мене склалось таке враження за минулий рік. цікаво як зараз?
|
|
| |
Oneal | Дата: Вторник, 28.02.2012, 10:09 | Сообщение # 176 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| ті що на розпродажі то стандартно в чорні цятки. нові чистенькі. я так розумію що я попала як тільки машину розгрузили. вони наітьне встигли по залу розставити квіти і ціни вчіпити.багато возиків стояли плівкою обклеєні. так що сподіваюсь що нові не встигли заратися. ( я їх і так окремо тримаю тиждень=другий і обробляю афізолом)
|
|
| |
Natur | Дата: Вторник, 28.02.2012, 18:50 | Сообщение # 177 |
ЗАГЛЯНУВШИЙ
| Дівчата, я довольна як слон. Поїхала купила паф на уцінці Дякую дуже Oneal, заплатила 139 грн. Може дорогувато, як ви думаєте? Але там 3 куща і ще одна дєтка росте. А я його дуже хотіла, цілими днями про нього думала. А потім ще ванда мені попалася по дєшовці. Якраз розглядала, думала брати чи не брати, а вона мені головку показує і каже: "візми мене, візьми". Цвітоносик проростає Це її загальний вигляд Тепер не знаю шо з нею робити. Підступитися боюся. Мрії здійснюються ![^_^](http://orhidei.org/sml/9.gif) Добавлено (28.02.2012, 17:50) --------------------------------------------- Oneal, ви коли вчора були в новій лінії, скільки пафів на розпродажу було? бо я останній забрала
|
|
| |
natalka | Дата: Вторник, 28.02.2012, 18:50 | Сообщение # 178 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Oneal, дякую.. прикупила собі теж в гал-саді.. дві міньки, бо в мене не було таких білу з жовтою серцевинкою.. і жовто-оранжеву в полоску, ще й в симпатичних горшочках!.. слоники такі класні.. та вже не було сил.. білі і рожеві не хочу.. а таких гарних вже не було... купила теж філю.. і таку біленьку.. як ти. Quote (Natur) А потім ще ванда мені попалася по дєшовці. це по скільки?
|
|
| |
Natur | Дата: Вторник, 28.02.2012, 18:56 | Сообщение # 179 |
ЗАГЛЯНУВШИЙ
| Quote (natalka) це по скільки? 100грн чи дорого?
|
|
| |
Oneal | Дата: Вторник, 28.02.2012, 19:17 | Сообщение # 180 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| дівчата зажди рада поділитися інформацією. рада що пригодилось
|
|
| |
Copyright MyCorp © 2025
![](/.s/img/cp/27.gif) |