де у Львові купуємо орхідеї
| |
oleksbuh | Дата: Среда, 07.03.2012, 16:29 | Сообщение # 211 |
ПРИБИВШИЙСЯ
Статус: Никого нет дома
| Quote (Oneal) коріння в них таки були трохи перемочені, але трагічного в тому немає нічого. Ну це як сказати! Особисто в мене був період, коли було цікаво повозитись, полікувати орхи..., навіть шукала заморишів, щоб виходжувати...., дуже дивувалась, коли авторитетні орхідеїсти з форуму писали що це зайве, і потрібно купувати здорові рослини! тепер я з цим згідна. Ми купуємо квіти, щоб радуватися їхнім цвітінням, а не лікувати, а потім по пів року чекати квіту!Добавлено (07.03.2012, 14:51) --------------------------------------------- Стосовно гормонів, звичайно всі куплені орхідеї - переповнені гормонами..., тому буває що домашнє цвітіння відрізняється... До речі для шоколадки це взагалі характерно...Але коли пелюски з обох боків одної квітки різного розміру і форми...., думаю це свідчить про те що з гормонами таки перестарались... Добавлено (07.03.2012, 15:29) --------------------------------------------- Oneal, Надя! Не сприймайте на свій бік!
Оцінка стану орхідеї сугубо індивідуальна, а часом залежить від настрою оцінювача... Як вже писала вище, одна з шоколадок була в цілком задовільному стані...., не сумніваюсь Ви її і вибрали. Стосовно другої, не будь її ціна такою "кусучою".... можна б було ризикнути....
|
|
| |
Iriwa | Дата: Среда, 07.03.2012, 17:48 | Сообщение # 212 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Народ, що там на Екофлорі чути?
|
|
| |
natalka | Дата: Среда, 07.03.2012, 18:04 | Сообщение # 213 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| на еко-флорі фалики.. нічого цікавого.. цимби класні майже по 200.. камбрії по 78 ..є пахучі.. і дендри-стардасти жовті..гарні але хворі.. брати побоялась.
|
|
| |
Oneal | Дата: Среда, 07.03.2012, 18:15 | Сообщение # 214 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| oleksbuh, абсолютно згідна стосовно настрою і конкретної хотілки. шоколадку шукаю давно. покажу тепер нормальні фото, того що викупила. тільки не кидайтеся сильно тапками. я завжди пересаджую новокуплені орхи (особливо після львівських гуртівень). як показує досвід це завжди виправдано. у цій був цілий комок якогось жовтого моху.
Добавлено (07.03.2012, 17:15) --------------------------------------------- буду тепер чекати домашне цвітіння
|
|
| |
rusia | Дата: Среда, 07.03.2012, 18:44 | Сообщение # 215 |
ЧОКНУТЫЙ ОРХИЕВОД
| Oneal, Надійка,все правильно зробила! Рослина хороша і хай пошвидше адаптується і радує домашнім цвітінням!
|
|
| |
Oneal | Дата: Среда, 07.03.2012, 19:31 | Сообщение # 216 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| rusia, Руслана дуже дякую.
|
|
| |
Iriwa | Дата: Пятница, 09.03.2012, 16:30 | Сообщение # 217 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Завтра планую по магазинах. Хтось десь був останні кілька днів? Що нового чути? Добавлено (09.03.2012, 15:30) --------------------------------------------- Катлеї десь бачили?
|
|
| |
oleksbuh | Дата: Пятница, 09.03.2012, 16:46 | Сообщение # 218 |
ПРИБИВШИЙСЯ
| Iriwa, 7-го була в Метро на Городоцькій - вигребли все, залишились 2 або 3 білих вбитих фалики, пара-тройка дедрофаленопсисів відцвівших і один нобіле...Бачила ще два цимби, але не з орхідеями, а на стелажі з кімнатними рослинами - таке враження що смерч пройшов.... Ще була в Практікері - так вибір був більший, проте чогось справді цікавого не було, - все перебране....Крім фалів був стелаж онциків....Уцінка теж вся перебрана....Добавлено (09.03.2012, 15:46) --------------------------------------------- 6-го з Наталкою трохи поїздили по гуртівнях: - в Магії орхідей - фалів досить багато, але всі розцвітки стандартні. А ще пара мільтоній і нобіле. Є уцінка з квітами по 50. - в Еко-Флорі - денд.Стардасти, камбрії, цимби. Уцінки немає. - В Гал саді - філадельфії. Є уцінка всяка по 25 - але зовсім вбита з мучнимтим червцем.
Сообщение отредактировал oleksbuh - Пятница, 09.03.2012, 16:42 |
|
| |
Iriwa | Дата: Пятница, 09.03.2012, 16:52 | Сообщение # 219 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Завтра 100 процентів поїду на Шувар і на Екофлору. Мені не далеко. Якщо щось побачу чи найду то напишу. Чогось хочу, руки чухаються, а чого сама незнаю. Мусить мені само в око впасти.
|
|
| |
oleksbuh | Дата: Пятница, 09.03.2012, 16:53 | Сообщение # 220 |
ПРИБИВШИЙСЯ
| Вдалого полювання!!!!
|
|
| |
Oneal | Дата: Пятница, 09.03.2012, 19:28 | Сообщение # 221 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| я думаю краще їхати з понеділка коли хоч трохи позавозять. Бо всюди вигребли все що можна. Сьгодні поїхала в галсад (хотіла подружці купити філадельфію) ага розмріялась. там не те що філадельфія там взагалі нічого не було. одна біла і дві рожеві орхи і парочка цимбів.
|
|
| |
Iriwa | Дата: Пятница, 09.03.2012, 21:44 | Сообщение # 222 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Та де гарантія що з понеділка завезуть? Як на мене то субота і неділя якраз самий "сінокос", найкращі "базарні дні"
|
|
| |
Oneal | Дата: Пятница, 09.03.2012, 21:53 | Сообщение # 223 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Iriwa, точно знаю що на гал саді і на шуварі в дальньому магазині завіз по понеділках. на екофлорі раніше також був по понеділках ( рідко у вівторок)
|
|
| |
Iriwa | Дата: Пятница, 09.03.2012, 22:06 | Сообщение # 224 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Ну чому бути того не оминути. Поїду, подивлюся, а вось щось мені перепаде.
|
|
| |
Oneal | Дата: Пятница, 09.03.2012, 23:07 | Сообщение # 225 |
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
| Iriwa, як буде щось десь цікаве то розкажете. правда чоловік і так бурчить (бо за останній час уже багато чого прикупила) але то таке.
|
|
| |
Copyright MyCorp © 2025
|
|