| RSS
Воскресенье
19.05.2024, 01:46

КИЕВСКИЙ КЛУБ ЛЮБИТЕЛЕЙ ОРХИДЕЙ

Главная ФотоальбомРегистрация Вход
Вас приветствует Киевский клуб любителей орхидей! Приятного времяпровождения!
        
       
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Форум » Магазины в которых мы бываем » Магазины и всё что связано с продажей орхидей » де у Львові купуємо орхідеї (магазини, гуртовні і.т.д)
де у Львові купуємо орхідеї
IriwaДата: Пятница, 09.11.2012, 19:37 | Сообщение # 241
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
Группа: СВОЙ ЧЕЛОВЕК
Сообщений: 372
Репутация: 6 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 21
Quote (natalka)
Зустріла сьогодні на базарі працівницю з Еко-флори.... виявляється вони з 1 серпня вже закриті.. працівники типу звільнені... так що однією з найдешевших гуртівень стало менше.

ось Наталя писала
 
annetДата: Пятница, 23.11.2012, 21:39 | Сообщение # 242
ЗАГЛЯНУВШИЙ
Группа: ПОЛЬЗОВАТЕЛИ
Сообщений: 8
Репутация: 0 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 0
Всім привіт!Вчора купила уцінку на нижньму шуварі за 50 грн.в дуже хорошому стані,є ще пару бутончиків,а ще з квітками по 70,(це фаліки) і міньки по35,ще цвитуть.А сьогодні була в ашані то все таке замучене і по 68 грн.,немає що вибрати.
 
YummeДата: Воскресенье, 06.01.2013, 00:45 | Сообщение # 243
ПРИБИВШИЙСЯ
Группа: СВОЙ ЧЕЛОВЕК
Сообщений: 228
Репутация: 6 []
Статус: Никого нет дома
Город: Винница
Награды: 1
Дівчатка, а підкажіть мені таке...
Я раніше частенько бувала у Львові. І от мені порадили за квітами їздити у Винники. Що Ви скажете про цей садовий центр?!


Раньше в 22.00 только красилась, а сейчас уже умываюсь... Старею, наверное...
 
koshkaДата: Четверг, 16.05.2013, 23:56 | Сообщение # 244
ЗАГЛЯНУВШИЙ
Группа: ПОЛЬЗОВАТЕЛИ
Сообщений: 55
Репутация: 2 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 3
На Шуварі надибала дві нові гуртівні. Купила за 60 грн паф і дендрофал - обидва за цією ціною)) А також за 40 міні-цимб и по 10 грн - міні-фали. Ну, не все собі брала - дещо подруга просила, вона з дрібним дитям туди не пхається, але коли брати гуртом всього в уцінці - вартість так відчутно падає)) Отже, гоп до спілки, чи що?
 
LediannДата: Пятница, 17.05.2013, 00:56 | Сообщение # 245
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
Группа: СВОЙ ЧЕЛОВЕК
Сообщений: 382
Репутация: 26 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 33
koshka, а де саме на шуварі? Давно там не була,треба заїхати.Є щось цікаве? Чи все стандартне?
 
IrenX7549Дата: Пятница, 17.05.2013, 09:21 | Сообщение # 246
ЗАГЛЯНУВШИЙ
Группа: ПОЛЬЗОВАТЕЛИ
Сообщений: 75
Репутация: 3 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 5
так так і мені цікаво ! :)
 
koshkaДата: Воскресенье, 19.05.2013, 23:30 | Сообщение # 247
ЗАГЛЯНУВШИЙ
Группа: ПОЛЬЗОВАТЕЛИ
Сообщений: 55
Репутация: 2 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 3
На нижньому. З асортиментом - як коли. Часом різне і недорого, в Зеленому домі мені втулили цимб-стандарт за 30 грн. в чудовому стані. Я брати не хотіла - він же гігант, але узяла подрузі в офіс)) Міді-фал за 15 грн перецвівший. Сухі, здорові. А в тій гуртівні, що "Квіти - цілий рік" така менеджерка, що прибити дуже хочеться!!! >( Квіти позаливані, ціну не спускає, навіть перед тим, як їх кинути у смітник (( Коли її нема, можна сторгуватися.

Дві нові, в одній я так зрозуміла, власниця чи керуюча, цілком здатна опустити ціну до такої відмітки, коли вже не хочеш, а візьмеш :) Доречі, там от багато чого незвичного-нестандартного побачила - цимбів багато різних, пафи були, дендри і дендрофали, ще щось таке. Каттлей не було, а так хотілося (((

До речі, дівчатка і хлоп"ятка, Екофлора, здається, цілком у нормі. Треба заскочити, там добрива шикарні брала, типу "з мікроелементами та фітогормонами" - чува річ від стресу рослин при високих температурах або акліматизації. Випробовувала на орхах )) Сайт Екофлори фунциклює нормально - є тел. і факс, можна передзвонити у разі чого: ecoflora.biz - це назва, лінк тут не даю, не знаю, чи можна, беріть пошуком) Ось, ціла поема вийшла 55

Добавлено (19.05.2013, 23:30)
---------------------------------------------
Була в Екофлорі - вона функціонує. Але орхідеями більше не торгує.

Зате купила "Доктора Фолі. вітамін" дівчата, він на основі янтарної (бурштинової кислоти - її тепер шукати не треба ^_^ ) + комплекс вітамінів. Також там є сфагнум у пакунках меньшого і більшого розміру. Минулого літа купила той, що більший, за 6 грн. Досі використала половину тільки) Є субстрати для орх - 3,5 л за 5,50 грн, якщо не помиляюся. Ну, і всілякі горщики, прозорі, але кольорові - чудові просто, в різних розмірах, як пластик, так і скло.

На Шуварі в "Троянді" є уцінка цимбів - багато міні, в більшості - в гарному стані, але дуже скидати ціну не спішили - я хотіла лише один, та й господині не було, щоб домовитися, так що не взяла((

Може, ще хтось захоче - можемо наскочити разом. Відразу кажу - кольорів вони не знають, всі вже відквітли, але гонять молодь. Залишився також один паф. Три розетки, ніби в нормальному стані - не залитий, точно.


Сообщение отредактировал koshka - Воскресенье, 19.05.2013, 23:31
 
IriwaДата: Суббота, 01.06.2013, 18:41 | Сообщение # 248
ПУСКАЮЩИЙ КОРНИ
Группа: СВОЙ ЧЕЛОВЕК
Сообщений: 372
Репутация: 6 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 21
Сьогодні була на полюванні на Шуварі. Нічого доброго не побачила. В "Квітах цілий рік" непогані уцінки нобіле, є кілька камбрій.
На гуртовні в Давидові теж нічого особливого. Бачила кілька цимбів в уцінці, дендрів і міні фалів.
 
StorczykДата: Суббота, 10.08.2013, 14:21 | Сообщение # 249
ЧОКНУТЫЙ ОРХИЕВОД
Группа: ГЛАВНЫЙ МОДЕРАТОР
Сообщений: 1886
Репутация: 177 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 99
Поповнюю колекцію орхідей переважно на ОРСП «Шувар» (м. Львів, вул. Хуторівка, 4-б), а саме в таких крамницях:

Квітковий Дім . Непоганий вибір фаленопсисів у подарунок протягом року. Зустрічаються дендробіум нобіле, зрідка - камбрії, ванди, цимбідіуми (особливо навесні). Адекватна уцінка відцвілих орхідей за принципом «ціна-якість». Іноді виставлють стелажі з уціненими орхідеями надвір навпроти крамниці «Елітфлора» - тоді розмітають, як гарячі пиріжки. Славиться рослинами-крупномірами. Працює з 2008 року.
ТзОВ «Тандем» або «Квіти – цілий рік!». Найкращий вибір кашпо, добрив, аксесуарів для орхідей. Найбільший вибір орхідей у дні завозу – понеділок, вівторок. Найнижчі ціни на фаленопсиси залежно від кількості квітоносів. Зустрічаються цікаві сорти орхідей. Існує можливість придбати, залежно від сезону цвітіння, цимбідіум, дендробіум фаленопсис і нобіле, мільтоніопсис, камбрії, пафіопедилум, ванду. У теплі пори року в крамниці досить задушливо, тому часто уцінюють асортимент. Варто відзначити вміння персоналу крамниці на рахунок догляду за орхідеями в процесі їхньої реалізації. Працює з 2010 року.
Дольче Віта. Непоганий вибір фаленопсисів та інших кімнатних квітів у подарунок протягом року. Зустрічаються дендробіум фаленопсис, мільтоніопсис, камбрія, ванда. Найбільший вибір папоротей. Працює з 2012 року.
Квіти (крамниця навпроти «Дольче Віта»). Назва крамниці умовна, оскільки відсутня вивіска, проте фасад розмальований квітковим орнаментом. З осені 2012 року гарний вибір орхідей у подарунок. Оновлення асортименту відбувається щопонеділка. Трапляються цікаві сорти дендробіума нобіле та фаленопсис, а також пропонують різноманітні камбрії, цимбідіуми, пафіопедилуми, аскоценди. Адекватна уцінка відцвілих орхідей або у зв’язку із втратою ними стандарту. Варто відзначити, що персонал уміє доглядати квіти, надати консультацію, а також дбайливо упакувати покупку. Найнижчі ціни на добрива.
Троянда. Великий вибір фаленопсисів розмірів Extra Size, Midi Size, а також Mini Size. Часто трапляються рідкісні та цікаві сорти фаленопсиса. Варто відзначити, що часто пропонують каскадні та фарбовані фаленопсиси. Крамниця вирізняється оригінальними кашпо для орхідей із пластику, які ставлять на підлогу. Відцвілі орхідеї пропонують за півціни. Працює з 2012 року.

При нагоді також цікавлюсь ними в гіпермаркетах «Нова Лінія» (м. Львів, вул. Щирецька, 7), «Praktiker» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30), «Ашан» (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30), «Епіцентр К» (м. Львів, вул. Городоцька, 302), а також в супермаркеті «Сільпо» (м. Львів, просп. Червоної Калини, 62) в періоди акцій


Keep Calm And Grow Orchids

Сообщение отредактировал Storczyk - Суббота, 10.08.2013, 14:22
 
lk22Дата: Вторник, 20.08.2013, 23:56 | Сообщение # 250
ЗАГЛЯНУВШИЙ
Группа: ПОЛЬЗОВАТЕЛИ
Сообщений: 20
Репутация: 0 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 0
Добрий вечір товариство. Якщо Ваша ласка, просили мама, просили тато і я так само чемно прошусь у Вашу компанію. Нарешті дочитав тему. В суботу був на нижньому Шуварі. Доповідаю. Якщо чесно, то тоді про існування теми й не знав, (я в орхідейній справі, як правило, читаю і питаю) тому не звертав уваги де, що, по скільки. Що приємно вразило після Епіцентру, де недавно 7.08 купив дендрофал ну дууже гарний за ... (ой страшно подумати), а він почав на 3 день жовтити листочки. Розкопав, і 2 самі старі (маленькі) бульби залишились в руці. Різома перегнила навпіл. Під бульбами чавкаючий жмут кокосового волокна. Пошкрябав, порізав, пересадив, але немає такого злого..., бо тепер маю замість одного цілих два і щодня тішуся черговою зів"ялою квіткою. До чого філософія. Там скоро напевно буде уцінка (я купував свіженький) не попадіться як я.

В магазинчику, десь він там (я спробував якось ч-з "Prt Sc", звиняйте за якість)



були камбрії - 30 і 60 грн., дендрофали - 90, мініки - 50, фаленопсіси - 90, ванди - 2 шт. по 320, (всі рослини квітучі) мільтонії не питав бо всі вікна південні, 9 пов. Засвітить сонечко в кімнаті каюк. Приємне враження склалось від спілкування з продавцем, ціни дуже пластичні. Порівняно навіть з Гал-садом дуже-дуже. До речі про Гал-Сад. Востаннє був там 11.08. Стандартний набір фаленопсисів. На дальньому стелажі, де завжди стояла уцінка з залитими точками росту і хробаками, появились мініки - повністю без квітів по 35 грн. Що приємно, мучнистого хробака протравили (десь 2 міс. тому я його до хати приволік з Королівським фалом (великим білим). Купив "Promenaea Sunlight", якщо вірити табличці. Цвіту немає, але купа бульб, нових ростків, 2 квітконоси. Подивимось, що з неї буде далі.
Недавно розповіли про гуртовню на Богданівській, десь в сторону від автобазару. Там мала б от-от закінчитись реконструкція теплиць. Знайомі сказали є достатньо орхідей. На днях спробую знайти. Про результати відпишусь.

А тепер про шкурне. Може хто купував живий мох в Квітах з Голандії на тому ж Шуварі. Я подивився на нього, а він зовсім не подібний на той - з форумних знимок, і я не купив. В Карпати не попрусь, грибів немає, а той магазинний сохне як сіно. Дякую.
 
StorczykДата: Среда, 21.08.2013, 09:35 | Сообщение # 251
ЧОКНУТЫЙ ОРХИЕВОД
Группа: ГЛАВНЫЙ МОДЕРАТОР
Сообщений: 1886
Репутация: 177 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 99
lk22, крамниця, про яку пишете, це Дольче Віта.

Цитата (Storczyk)
Непоганий вибір фаленопсисів та інших кімнатних квітів у подарунок протягом року. Зустрічаються дендробіум фаленопсис, мільтоніопсис, камбрія, ванда. Найбільший вибір папоротей. Працює з 2012 року.


Цитата (lk22)
про гуртовню на Богданівській, десь в сторону від автобазару. Там мала б от-от закінчитись реконструкція теплиць. Знайомі сказали є достатньо орхідей. На днях спробую знайти. Про результати відпишусь.


Тримайте руку на пульсі, цікаво!

На рахунок моху, спеціально не купувала. Проте, на форумі, можна придбати тут


Keep Calm And Grow Orchids
 
lk22Дата: Четверг, 22.08.2013, 14:21 | Сообщение # 252
ЗАГЛЯНУВШИЙ
Группа: ПОЛЬЗОВАТЕЛИ
Сообщений: 20
Репутация: 0 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 0
Storczyk, дякую. Напевно таки замовлю на форумі в Родіона.

Сообщение отредактировал lk22 - Четверг, 22.08.2013, 14:22
 
rusiaДата: Четверг, 22.08.2013, 19:44 | Сообщение # 253
ЧОКНУТЫЙ ОРХИЕВОД
Группа: СВОЙ ЧЕЛОВЕК
Сообщений: 1512
Репутация: 264 []
Статус: Никого нет дома
Город: Дрогобыч
Награды: 296
lk22, написала вам в особисті що до моху
 
lk22Дата: Пятница, 23.08.2013, 23:38 | Сообщение # 254
ЗАГЛЯНУВШИЙ
Группа: ПОЛЬЗОВАТЕЛИ
Сообщений: 20
Репутация: 0 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 0
Руся, щиро вдячний. Відповів в особисті.

Був на Богданівській. Адреса Богданівська, 42.

[/URL]

"Екзотичні Рослини" Гуртовня ПП Петришин, (032) 2982998.
Сьогодні там були фаленопсиси гібридні різнокольорові 75 грн -115 грн. Стан добрий.
Міді рожеві в дрібну полоску, свіжі, коренева з горшків вилазить. Один такий смішний з повітряним коренем вище квітконосів, як антена. 5-6 квіток цвітуть, решта бутони, так в середньому по 25, а може й більше (ну дуже багато), два квітконоси - 115грн.
Дендрофали - чисто білі маленькі з двома квітконосами - один цвіте, другий бутони. (2 шт. по 55, решта перецвівші, ціну не питав).
Цимбідіуми 2шт., жовті, величезні десь 60-70 см. Ростуть в горщику розміром з середнє відро. 110 грн.
Трохи уцінки фаленопсисів.

В понеділок в них робочий день, дівчата сказали мають приїхати свіжі орхідеї. Які не знають.
 
StorczykДата: Суббота, 24.08.2013, 12:03 | Сообщение # 255
ЧОКНУТЫЙ ОРХИЕВОД
Группа: ГЛАВНЫЙ МОДЕРАТОР
Сообщений: 1886
Репутация: 177 []
Статус: Никого нет дома
Город: Львов
Награды: 99
lk22, JC_ThankYou На карті бачу знак зупинки громадського транспорту. Туди ще й маршрутки ходять?? 54 І як туди пройти , а то влізу не в той склад

Keep Calm And Grow Orchids
 
Форум » Магазины в которых мы бываем » Магазины и всё что связано с продажей орхидей » де у Львові купуємо орхідеї (магазини, гуртовні і.т.д)
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024